Op 10 juni werd door MTCH haar 2e motorroertocht georganiseerd. Het vertrekpunt was de camping in Heerewaarden, Daarna ging de reis op eigen gelegenheid via Nijmegen en de pont bij Pannerden en een stukje door Duitsland om via Dinxperlo en Oosterbeek weer terug te keren in de Bommelerwaard. MTCH bestaat nog maar kort. Vorig voorjaar organiseerde een aantal enthousiaste motorrijders uit Heerwaarden hun eerste grote toertocht met deelnemers uit de hele omgeving. Sinds oktober vorig jaar is MTCH officieel een vereniging.

Op 7 april heeft MTCH haar openingrit voor het seizoen 2018 gereden! Het was prachtig weer en de rijders zijn richting de achterhoek gereden.
Om 8.30 uur verzamelden de rijders zich bij het Bezoekerscentrum De Grote Rivieren en om 9.00 uur begonnen zij aan de tocht. Met een aantal van 16 motoren was er een goede opkomst en zat de stemming er al vroeg goed in. De rit werd afgesloten op de camping in Heerewaarden om 16.30 uur onder het genot van een drankje.

Veurjoar in de kop18

Op 15 oktober reed de club haar slotrit door het Limburgse land. Het was fantastisch mooi weer voor de slotrit.
De zgn. deurmatten route kwam hierdoor volledig tot haar recht!

Op 17 september reed de toerclub alweer haar 4e rondrit. Ditmaal reden de motoren door het brabantse land.
Het was mooi weer gelukking en we kunnen terugkijken op een geslaagde rit.

Op 24 september reden leden mee tijdens de ROSMOTOER. Deze starte op zondag om 9:00 op de Weteringshoek in Rossum

Afsluitrit 2019

Op 20 oktober heeft MTCH haar afsluitrit voor 2019 gereden. Het weer viel gelukkig mee. Met ongeveer 20 motoren werd de toer gereden. Het bestuur wil ieder lid bedanken voor hun aanwezigheid en gezelligheid. Het was weer een mooi seizoen!

IMG 20191020 093120IMG 20191020 093055

Herrewoarse Motortoer 2019

HerrewoarseMotortoer19

Aankondiging 3e Herrewoarse Motortoer

Hallo allemaal!
 
A.s. zondag 26 mei zal Motortoerclub Herrewoare haar jaarlijkse Herrewoarse Motortoer houden.
Een tocht over ongeveer 220 kilometer. De tocht gaat over wegen door bos, heide en langs rivieren. Een pont overtocht maakt deel uit van de route. Inschrijven kan vanaf 09.00 uur op de camping aan de Hogestraat 37 in Heerewaarden of via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. 
Het inschrijfgeld bedraagt 15 euro (inclusief 4 consumpties). 
 
We zien er naar uit om jullie weer te zien tijdens onze jaarlijkse toertocht!

Zelfs op de site van de KNMV zijn we dit jaar op de toeragenda te vinden!

Zie: https://knmv.nl/evenement/3e-herrewoarse-motortoer/Kleur Logo met tekst en schild PNG

De eerste twee ritten zitten er al weer op......

Op 13 april reed MTCH haar openingsrit voor 2019. Er was zon, regen en sneeuw dus we hadden alle weer elementen weer eens mee....

openingsrit2019
De rit was mooi uitgezet en dus werd er toch een hele mooie rit gereden met de benodigde versnaperingen en de gebruikelijke hummor.

Op moederdag 12 mei werd de tweede toer gereden. Ondanks moederdag reden er toch nog een flink aantal rijders mee. Zelfs een niet lid werd uitgenodigd om mee te rijden nadat zij onze vereniging had benaderd om eens een keertje mee te mogen rijden.

Reactie op de tweede toer van een pas toegetreden lid: "Was mijn eerste rit met de club. Prachtige route en ik vond het heel gezellig! Verheug me op de volgende 😎"

Het is 1 april, lente, en het begint te kriebelen........

Op 22 maart jl. is de ALV van 2018 geweest en hebben we met z´n allen weer het een en ander doorgenomen. Ook de te rijden ritten voor 2019 stonden op de agenda en bij menigeen kriebelt het al en sommigen hebben al gereden. Anderen hebben de motor opgepoetst en (laten) nakijken voor het nieuwe seizoen.

Kortom we staan te popelen om te rijden op13 april. Er zijn al bijzondere voorstellen om te doen tijdens de openingsrit. Ja, ja ....dat wordt nog een verassing. Het belooft spectaculair te worden!

We gaan ervanuit dat het net zo zal gaan als de andere openingsritten. Mooi weer, veel plezier en een hele leuke route. Er zijn al veel aanmeldingen en we kunnen al zeggen dat er met een grote groep gereden gaat worden. Hoe meer zielen hoe meer vreugd!

Herrewoarse Motortoer 2019

Het draaiboek is nu alweer 2 keer doorgenomen voor de Herrewoarse Motortoer op 26 mei 2019. De voorbereidingen zijn in volle gang! Zelfs op de site van de KNMV zijn we dit jaar op de toeragenda te vinden! Zie: https://knmv.nl/evenement/3e-herrewoarse-motortoer/Kleur Logo met tekst en schild PNG