Op 10 juni werd door MTCH haar 2e motorroertocht georganiseerd. Het vertrekpunt was de camping in Heerewaarden, Daarna ging de reis op eigen gelegenheid via Nijmegen en de pont bij Pannerden en een stukje door Duitsland om via Dinxperlo en Oosterbeek weer terug te keren in de Bommelerwaard. MTCH bestaat nog maar kort. Vorig voorjaar organiseerde een aantal enthousiaste motorrijders uit Heerwaarden hun eerste grote toertocht met deelnemers uit de hele omgeving. Sinds oktober vorig jaar is MTCH officieel een vereniging.

Op 7 april heeft MTCH haar openingrit voor het seizoen 2018 gereden! Het was prachtig weer en de rijders zijn richting de achterhoek gereden.
Om 8.30 uur verzamelden de rijders zich bij het Bezoekerscentrum De Grote Rivieren en om 9.00 uur begonnen zij aan de tocht. Met een aantal van 16 motoren was er een goede opkomst en zat de stemming er al vroeg goed in. De rit werd afgesloten op de camping in Heerewaarden om 16.30 uur onder het genot van een drankje.

Veurjoar in de kop18

Op 17 september reed de toerclub alweer haar 4e rondrit. Ditmaal reden de motoren door het brabantse land.
Het was mooi weer gelukking en we kunnen terugkijken op een geslaagde rit.

Op 24 september reden leden mee tijdens de ROSMOTOER. Deze starte op zondag om 9:00 op de Weteringshoek in Rossum

Op 15 oktober reed de club haar slotrit door het Limburgse land. Het was fantastisch mooi weer voor de slotrit.
De zgn. deurmatten route kwam hierdoor volledig tot haar recht!

Op 8 juli heeft MTCH de ouders van groep 8 geholpen met het verrassen van hun kind met een rondrit op de motor. Gedurende deze dag was een afscheidsfeest georganiseerd door de ouders. De rondrit was samengesteld door de ouders en zag er als volgt uit:

groep8

Een cabrio reed achter de stoet aan zodat de kinderen die evt. niet achterop zouden durven ook mee konden rijden. Dit was gelukkig niet nodig!
In totaal reden er 23 motoren voor 16 kinderen. Echt geweldig!
De kinderen reageerden erg enhousiast en vonden de rit erg leuk. Een ieder die bijgedragen heeft aan deze fantastische ervaring voor de kinderen wordt door de ouders van harte bedankt. In de Foto Gallerij zijn diverse foto's te bewonderen van deze tocht.