Chromeburner Logo

ChromeBurner Motorgear is ontstaan vanuit een hobby en met passie en flinke dosis doorzettingsvermogen uitgegroeid tot een van de grootste motorkleding specialisten van Nederland! Iedere dag staan we op om aan de slag te gaan met iets waar onze passie ligt: motorrijden!

Met meer dan 70 merken en ruim 6000 unieke producten, is de kans groot dat je jouw nieuwe gear bij ons kan vinden. De producten in onze collectie hebben de ChromeBurner goedkeuring: als we zelf willen hebben, verkopen we het! Nog makkelijker wordt het door onze laagste prijsgarantie!

Plaats je bestelling voor 17:00 en wij sturen je bestelling dezelfde dag nog naar je toe. Toch niet helemaal tevreden over je bestelling? Dan kan je deze gewoon gratis retourneren. 

Als je toch liever je helm, jas, broek of laarzen eerst in je handen wil hebben voordat je het aanschaft, ben je van harte welkom in onze showroom. Met 600 m2 aan uitgestalde producten is de kans groot dat je overweldigd bent door het aanbod. Wees daarom niet bang om hulp te vragen aan onze deskundige verkoopadviseurs. Zij nemen graag de tijd voor je in je zoektocht naar het product dat het beste bij je past!Pand

Benieuwd geworden naar het assortiment of het hele verhaal achter ChromeBurner? Check dan snel www.chromeburner.nl en wie weet zien we elkaar snel!

Kleur Logo met tekst en schild PNG

Toertochten en Evenementen

19 jan
Nieuwjaarsreceptie/borrel
Datum 19.01.2024 20:00
8 mrt
ALV MTCH
08.03.2024 22:00 - 22:00

Chromeburner Logo

MTCH bedankt alle sponsoren !

vanschagen

campinghw

Heidie