Sinds vandaag, 6 mei 2022, staan wij als Partner motorclubs bij Chromeburner op hun pagina en tevens staat MTCH op haar blog.
chromeburner scrnprnt        chromeburner blog

Op 11 oktober 2017 is Motortoerclub Herrewoare (MTCH) vanuit een initiatief van drie motorrijders uit Heerewaarden ontstaan. Op regelmatige basis werd er al door diverse motorrijders in 2016 samen gereden via contacten in een Whattsapp groep.
Doordat in 2017 het aantal deelnemers groeide, ontstond al snel het idee om een vereniging op te richten. Sindsdien is het aantal leden gegroeid naar 42 leden per juli 2021. Onze leden variëren in leeftijd van 20 tot 75 jaar. Iedereen is welkom en iedereen praat met iedereen. Het is een gezellige vereniging waarin een ieder tot zijn of haar recht komt. We houden rekening met elkaar en zijn er voor elkaar.

In 2017 is ook de Herrewoarse Motortoer ontstaan. Dit is een toer op basis van open inschrijving. Sinds 2017 is deze toer ook groeiende in het aantal deelnemers. De toer is nu in totaal drie keer georganiseerd, waarbij we vanuit de KNMV goed gesteund werden. Als vereniging zijn we bij de KNMV aangesloten vanwege de ondersteuning die zij bieden op allerlei gebieden. Denk hierbij b.v. aan verzekering, toer organisatie, wetgeving e.d.

Naast de toer ritten organiseert het bestuur ook leuke activiteiten voor haar leden als een motor weekend, BBQ, Nieuwjaarborrel, Stampotten buffet enz. waarbij er rekening wordt gehouden met de wensen en ideeën van de leden. Zo rijden we ook b.v. voor Sinterklaas en wielerkoersen.
Veiligheid staat voorop binnen de vereniging. Daarom wordt er ook regelmatig, ieder jaar, een VRO dag georganiseerd. Tijdens zo´n dag leer je toch altijd wel weer iets en wordt je als motorrijder toch weer even getriggerd op bepaalde zaken als: kijken, anticiperen, reageren en bijstellen/corrigeren.

Vanwege de doelstelling van de vereniging:
“Het doel van de vereniging is het (doen) organiseren van motortoertochten voor haar leden alsmede het (doen) organiseren van toertochten met het karakter van open inschrijving voor haar leden en niet-leden, het (doen) bevorderen van het plezier in motorrijden en het motortoerisme, het behartigen van belangen van haar leden, alles is de meest ruime zins des woord.”

en het statement van Chromeburner:
“Wij van ChromeBurner werken graag samen met motorclubs. We zijn namelijk helemaal gek van motorrijden en alles wat daaraan gerelateerd is, daarom willen wij alle initiatieven die worden ondernomen rondom motorrijden graag steunen”

werden beide partijen eind 2020 getriggerd om te kijken naar een samenwerkingsverband. In Juni 2021 is er een gesprek geweest tussen het voltallig bestuur en Chromeburner. Dit gesprek was goed bevallen, zodat de samenwerking ook gelijk werd bekrachtigd met een volledig instemming vanuit beide partijen.

Kleur Logo met tekst en schild PNG

Toertochten en Evenementen

19 jan
Nieuwjaarsreceptie/borrel
Datum 19.01.2024 20:00
8 mrt
ALV MTCH
08.03.2024 22:00 - 22:00

Chromeburner Logo

MTCH bedankt alle sponsoren !

vanschagen

campinghw

Heidie